1. icon-phone Contact
 2. Inloggen
Alle categorieën
 1. Vloerverwarming sets
 2. Vloerverwarming verdelers
 3. Vloerverwarmingsbuis
 4. Ondervloeren
 5. Droogbouw vloerverwarming
 6. Zoneregeling
 7. Legplan

Reno Dry droogbouw vloerverwarming

Bij Thermovloer, uw vertrouwde partner in vloerverwarmingssystemen, streven wij ernaar om u een uitgebreid assortiment aan hoogwaardige producten te bieden voor de optimale aanleg van vloerverwarmingssystemen. Een van onze aanbevolen opties is de revolutionaire Reno Dry droogbouw vloerverwarming. Graag delen we alle essentiële informatie die u moet weten over dit geavanceerde systeem.

Lees meer
 • Gratis verzending vanaf €150
 • 100%fabrieksgarantie
 • Veilig achteraf betalen
 • Voor 16:00 besteld morgen in huis
Filter
 • Afmetingen
  Je gebruikt per m2 vloer een vloerverwarmingsbuis van 10 meter. De afstand tussen de buizen is 10 cm bij een hoofdverwarming. Bij een bijverwarming is de afstand 15 cm en gebruikt je 8 meter vloerverwarmingsbuis per m2 vloer.
 • Wat is de prijs?
Reno Dry Silver Line Profielplaat 20 mm dikte - doos á 8,6 M2

-9 platen per doos

-8,6 m2 per doos

-Platen van 20mm dik

227,27ex btw

275,-incl btw

Levertijd: 1 tot 3 werkdagen

Rol 5 lagen vloerverwarmingsbuis 16 x 2 mm á 600 meter PE-RT -

-5 lagen rol van 16 bij 2 mm met een lengte van 600 meter

-Dit product is KOMO gekeurd

-Gemaakt van Dowlex 2344 grondstof

289,26ex btw

350,-incl btw

Levertijd: 1 tot 3 werkdagen

Rol 5 lagen vloerverwarmingsbuis 16 x 2 mm á 120 meter PE-RT -

-5 lagen rol van 16 bij 2 mm met een lengte van 120 meter

-Dit product is KOMO gekeurd

-Gemaakt van Dowlex 2344 grondstof

59,50ex btw

72,-incl btw

Levertijd: 1 tot 3 werkdagen

Rol 5 lagen vloerverwarmingsbuis 16 x 2 mm á 90 meter PE-RT -

-5 lagen rol van 16 bij 2 mm met een lengte van 90 meter

-Dit product is KOMO gekeurd

-Gemaakt van Dowlex 2344 grondstof

47,11ex btw

57,-incl btw

Levertijd: 1 tot 3 werkdagen

Rol 5 lagen vloerverwarmingsbuis 16 x 2 mm á 200 meter PE-RT -

-5 lagen rol van 16 bij 2 mm met een lengte van 200 meter

-Dit product is KOMO gekeurd

-Gemaakt van Dowlex 2344 grondstof

99,17ex btw

120,-incl btw

Levertijd: 1 tot 3 werkdagen

Randisolatie 100mm hoog x 5mm dik met plakrug - 25meter

-Inclusief plakrug

-Kleur wit

-Rol 50 meter

9,50ex btw

11,50incl btw

Levertijd: 1 tot 3 werkdagen

Randisolatie 100mm hoog x 5mm dik met plakrug - 50meter

-Inclusief plakrug

-Kleur wit

-Rol 50 meter

17,36ex btw

21,-incl btw

Levertijd: 1 tot 3 werkdagen

4.5 4 reviews

04 Januari 2023

Gepost door: Mathijs

Het bestellen van de producten gaat heel gemakkelijk, je word goed en duidelijk geïnformeerd op de website. De bestelling word netjes op tijd geleverd, en de aftersales is ook heel goed!!

15 december 2022

Gepost door: A.J. Lock

Vraag gesteld en snel antwoord gekregen. Bestelling was ook snel geregeld en bezorgd

18 november 2022

Gepost door: H. Bellingwolde

bestelling werd persoonlijk gebracht en kreeg ook advies i.vm. montage en de nog voor mij ontbrekende onderdelen. prima geregeld

13 september 2022

Gepost door: Colin

Spullen werden snel en vriendelijk geleverd tegen een goede prijs

Reno Dry droogbouw vloerverwarming

Reno Dry droogbouw gebruiken

Reno Dry droogbouw vloerverwarming is ideaal voor renovatieprojecten waarbij een minimale opbouwhoogte gewenst is. Het kan worden toegepast op bestaande vloeren, zoals houten vloeren, tegelvloeren of betonvloeren, zonder dat er extra dekvloeren nodig zijn. Reno Dry droogbouw vloerverwarmingssystemen maken gebruik van isolatieplaten waarin de verwarmingsbuizen worden geplaatst. Deze platen worden direct op de bestaande vloer gelegd, waardoor er geen ingrijpende aanpassingen aan de vloer nodig zijn. Dit resulteert in een snelle en efficiënte installatie, met minimale overlast voor uw renovatieproject.

Rekening houden met oppervlakte

Bij Reno Dry droogbouw vloerverwarming is het belangrijk om rekening te houden met het aantal groepen en het aantal vierkante meters dat verwarmd moet worden. Door de vloeroppervlakte op te delen in groepen en elke groep te voorzien van een aparte aanvoer- en retourleiding, kunt u de warmteafgifte in verschillende ruimtes individueel regelen. Dit biedt u flexibiliteit en controle over de temperatuur in elke kamer, wat resulteert in een optimaal comfortniveau en energiebesparing.

Voordelen Reno Dry droogbouw vloerverwarming

Waarom zou u kiezen voor Reno Dry droogbouw vloerverwarming? Hier zijn enkele belangrijke voordelen:

 • Snelle en eenvoudige installatie: Reno Dry droogbouw vloerverwarmingssystemen kunnen snel en gemakkelijk worden geïnstalleerd, waardoor u tijd en geld bespaart op de installatiekosten.
 • Minimale opbouwhoogte: Reno Dry droogbouw vloerverwarming vereist slechts een minimale opbouwhoogte, waardoor het ideaal is voor renovatieprojecten waarbij de beschikbare ruimte beperkt is.
 • Efficiënte warmteverspreiding: Met Reno Dry droogbouw vloerverwarming wordt de warmte gelijkmatig verspreid over de vloer, waardoor u kunt genieten van een comfortabel binnenklimaat.
 • Energiebesparing: Reno Dry droogbouw vloerverwarmingssystemen reageren snel op veranderingen in de gewenste temperatuur, waardoor u energie kunt besparen en de stookkosten kunt verlagen.
 • Flexibele regeling: Door de groepen en vierkante meters goed te verdelen, kunt u de temperatuur in elke ruimte afzonderlijk regelen, waardoor u een gepersonaliseerd comfortniveau kunt creëren.

Monteren van Reno Dry droogbouw vloerverwarming

Reno Dry droogbouw vloerverwarmingssystemen bestaan uit isolatieplaten waarin de verwarmingsbuizen worden gelegd. Deze platen hebben uitstekende isolerende eigenschappen en fungeren als warmtegeleiders. De verwarmingsbuizen worden aangesloten op een verdeler, die zorgt voor de toevoer en afvoer van warm water. Het monteren van een Reno Dry droogbouw vloerverwarmingssysteem vereist enige technische kennis en ervaring. Het is daarom raadzaam om een professional in te schakelen voor de installatie.

Ons assortiment

Bij Thermovloer begrijpen we de behoefte aan hoogwaardige producten voor uw Reno Dry droogbouw vloerverwarmingssysteem. Daarom bieden wij een uitgebreid assortiment aan isolatieplaten, verwarmingsbuizen, verdelers en andere benodigdheden voor Reno Dry droogbouw vloerverwarming. Al onze producten zijn zorgvuldig geselecteerd op basis van kwaliteit, betrouwbaarheid en duurzaamheid. Of u nu een kleine ruimte wilt verwarmen of een groter project heeft, bij Thermovloer vindt u de juiste producten die perfect aansluiten bij uw behoeften.

Bestelling plaatsen

Nu u bekend bent met de voordelen, toepassingen en installatie van Reno Dry droogbouw vloerverwarming, nodigen wij u uit om een bestelling te plaatsen bij Thermovloer. Als specialist in vloerverwarmingssystemen hebben we meer dan 40 jaar ervaring in het leveren van hoogwaardige producten en uitstekende service. Bij Thermovloer kunt u vertrouwen op gratis bezorging bij bestellingen boven de €150 en een soepel retourbeleid. Neem vandaag nog contact met ons op via telefoonnummer 0317 75 06 49 of stuur een e-mail naar [email protected]. Onze deskundige productspecialisten staan klaar om al uw vragen te beantwoorden en u te helpen bij het realiseren van een efficiënt en comfortabel Reno Dry droogbouw vloerverwarmingssysteem.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Manage cookies