1. icon-phone Contact
 2. Inloggen
Alle categorieën
 1. Vloerverwarming sets
 2. Vloerverwarming verdelers
 3. Vloerverwarmingsbuis
 4. Ondervloeren
 5. Droogbouw vloerverwarming
 6. Zoneregeling
 7. Legplan

Legplan voor vloerverwarming

Vloerverwarming legplan laten maken door Thermovloer

Een legplan voor vloerverwarming is een cruciaal onderdeel van het installatieproces en bepaalt voor een groot deel de efficiëntie en het comfort van jouw vloerverwarmingssysteem. Thermovloer is een ervaren specialist op het gebied van vloerverwarming en biedt op maat gemaakte legplannen die perfect zijn afgestemd op jouw specifieke behoeften en wensen. We vertellen je graag meer over een vloerverwarming legplan laten maken door Thermovloer. Lees verder voor meer informatie.

Lees meer
 • Gratis verzending vanaf €150
 • 100%fabrieksgarantie
 • Veilig achteraf betalen
 • Voor 16:00 besteld morgen in huis
Filter
Legplan voor vloerverwarming

Legplan voor vloerverwarming

Levertijd: 1 tot 3 werkdagen

-Speciaal voor u ontworpen

-Dit product is per groep (zie beschrijving)

-Bij aankoop van een legplan via een set 30% korting

14,46ex btw

17,50incl btw

Levertijd: 1 tot 3 werkdagen

4.5 4 reviews

04 Januari 2023

Gepost door: Mathijs

Het bestellen van de producten gaat heel gemakkelijk, je word goed en duidelijk geïnformeerd op de website. De bestelling word netjes op tijd geleverd, en de aftersales is ook heel goed!!

15 december 2022

Gepost door: A.J. Lock

Vraag gesteld en snel antwoord gekregen. Bestelling was ook snel geregeld en bezorgd

18 november 2022

Gepost door: H. Bellingwolde

bestelling werd persoonlijk gebracht en kreeg ook advies i.vm. montage en de nog voor mij ontbrekende onderdelen. prima geregeld

13 september 2022

Gepost door: Colin

Spullen werden snel en vriendelijk geleverd tegen een goede prijs

Legplan voor vloerverwarming

Wat is een vloerverwarming legplan?

Een vloerverwarming legplan is een ontwerp dat aangeeft hoe het vloerverwarmingssysteem in uw huis of gebouw moet worden geïnstalleerd. Het is een blauwdruk die aangeeft waar de vloerverwarmingsbuizen of -matten moeten worden gelegd en hoe het vloerverwarmingssysteem moet worden aangesloten op de verwarmingsbron. Een goed ontworpen legplan zorgt voor een gelijkmatige warmteverdeling over de vloer en de verschillende ruimtes en draagt bij aan het comfort en de energie-efficiëntie van het vloerverwarmingssysteem. Het is daarom belangrijk om een legplan te laten maken door een deskundige, zodat het systeem optimaal kan functioneren en je zo lang mogelijk kunt genieten van de voordelen van vloerverwarming.

De voordelen van een legplan op maat

Een vloerverwarmingssysteem dat is geïnstalleerd volgens een legplan op maat biedt tal van voordelen ten opzichte van een standaard legplan. Een op maat gemaakt legplan houdt rekening met factoren zoals de grootte van jouw ruimte, de plaatsing van jouw meubels en de warmtebehoefte van jouw woning. Hierdoor wordt de warmte gelijkmatig verdeeld en kan je besparen op jouw energierekening. Een ander voordeel van een op maat gemaakt legplan is dat het rekening houdt met de verschillende zones in jouw woning. Zo kan je bijvoorbeeld ervoor kiezen om de vloerverwarming in de slaapkamers apart te regelen van de vloerverwarming in de woonkamer. Hierdoor kan je de temperatuur in elke ruimte afzonderlijk regelen en besparen op jouw energierekening.

Legplan op maat

Thermovloer biedt legplannen op maat aan. Dit betekent dat het legplan volledig wordt afgestemd op jouw specifieke behoeften en wensen. Het voordeel van een legplan op maat is dat het rekening houdt met de specifieke kenmerken van uw woning en jouw persoonlijke voorkeuren. Hierdoor wordt de warmte gelijkmatig verdeeld en kan je besparen op jouw energierekening. Hieronder vind je een overzicht van de verschillende soorten legplannen.

 • Legplan voor 3 groepen: Het legplan voor 3 groepen is een standaard legplan dat geschikt is voor kleinere ruimtes. Dit legplan verdeelt uw vloerverwarmingssysteem in 3 groepen die elk afzonderlijk kunnen worden geregeld. Dit is een ideale oplossing voor bijvoorbeeld een badkamer of een kleine slaapkamer.
 • Legplan voor 5 groepen: Het legplan voor 5 groepen is geschikt voor middelgrote ruimtes en verdeelt uw vloerverwarmingssysteem in 5 groepen. Elk van deze groepen kan afzonderlijk worden geregeld, waardoor u de temperatuur in elke ruimte afzonderlijk kunt regelen. Dit is een ideale oplossing voor bijvoorbeeld een grote slaapkamer of een kleinere woonkamer.
 • Legplan voor 8 groepen: Het legplan voor 8 groepen is geschikt voor grotere ruimtes en verdeelt uw vloerverwarmingssysteem in 8 groepen. Elk van deze groepen kan afzonderlijk worden geregeld, waardoor u de temperatuur in elke ruimte afzonderlijk kunt regelen. Dit legplan is ideaal voor bijvoorbeeld een grote woonkamer of een open keuken.

Let op, als je via onze webshop een legplan aanvraagt dat je het aantal groepen selecteert dat je nodig hebt.

Hoe vraag ik een legplan aan bij Thermovloer?

Een legplan aanvragen bij Thermovloer is eenvoudig en kan online worden gedaan via de website. Op de website van Thermovloer vind je een formulier waarop je jouw gegevens kunt invullen en jouw wensen kunt aangeven. Vervolgens neemt een specialist van Thermovloer contact met je op om de mogelijkheden te bespreken en een legplan op maat voor jou te ontwerpen. Bij aankoop van een set krijg je 30% korting op het legplan!

Heb je vragen? Neem gerust contact op met één van onze specialisten.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Manage cookies