1. icon-phone Contact
  2. Inloggen
Alle categorieën
  1. Vloerverwarming sets
  2. Vloerverwarming verdelers
  3. Vloerverwarmingsbuis
  4. Ondervloeren
  5. Droogbouw vloerverwarming
  6. Zoneregeling
  7. Legplan

Retourneren

Herroepingsrecht en Retouren


Herroepingsrecht
U heeft altijd recht op herroeping, wat wil zeggen het recht om zonder opgave van redenen de overeenkomst te ontbinden en het product te retourneren, binnen een bedenktijd van 7 werkdagen. Er zijn twee voorwaarden om aanspraak te kunnen maken op uw herroepingsrecht:

- U dient binnen te termijn te reageren. Thermo-vloer gaat er van uit dat, wanneer u niet binnen deze 7 werkdagen hebt gereageerd, de opdracht bindend is.

- U dient tijdens de bedenktijd tot zover redelijkerwijze mogelijk het product met toebehoren in de originele staat en verpakking aan ons te retourneren. U mag het product dus (gedeeltelijk) uitpakken, zover als nodig is om te kunnen beoordelen of u het product wilt behouden. Echter mag u het product niet gebruiken of eerst installeren . Hoe u een product aan ons kunt retourneren leest u hier.
Radiatoren kunnen alleen retour worden genomen als deze nog in een niet geopende originele verpakking zitten.


Thermo-vloer zal in geval van ontbinding, binnen 30 dagen, na de datum van retourzending de betaalde bedragen inclusief verzendkosten, terugstorten op uw rekening. U draagt voor het terugsturen zelf de kosten van retourzending, tenzij u het product retourneert door een terecht beroep op de “niet goed- geld terug”regeling.

Bestelling annuleren
Het kan voorkomen dat u een bestelling wenst te annuleren. Bijvoorbeeld door een lange levertijd of de bestelling van een onjuist product. Bij cv-compleet.nl heeft u de mogelijkheid om uw bestelling te annuleren. U kunt elke bestelling annuleren met uitzondering van maatwerkartikelen of installaties. 

U kunt uw bestelling ongedaan maken door een email te sturen naar [email protected] onder vermelding van uw naam, bestelgegevens en rekeningnummer. Wij verzoeken u hierbij ook de reden van annuleren te vermelden. Wij zullen uw email bevestigen en de bestelling annuleren en vervolgens zo spoedig mogelijk, maar uiterlijk binnen 30 dagen uw aankoopbedrag retour storten. Mocht de bestelling al aan de bezorgdienst zijn overgedragen dient u de retourprocedure te volgen.

Een product retourneren
Het kan zijn dat een product toch niet aan uw verwachtingen voldoet of dat u een andere reden heeft om het ontvangen product retour te willen sturen. Door onze niet goed, geld terug regeling is dit altijd mogelijk binnen een termijn van 7 werkdagen na afleverdatum. Indien u bij ontvangst constateert dat u een beschadigd of incompleet product heeft ontvangen, willen wij u vragen om ons dit te melden via [email protected] Radiatoren kunnen alleen retour worden genomen als deze nog in een niet geopende originele verpakking zitten.

Let op: retourmaterialen moeten altijd voorzien zijn van de door ons ontvangen factuur of bestelbevestiging. Zonder begeleidend schrijven met vermelding van ons ordernummers kunnen wij retour niet in behandeling nemen.

Hoe stuur ik de artikelen retour?
Producten die u via de webwinkel van cv-compleet.nl heeft aangeschaft kunt u binnen 7 werkdagen na afleverdatum retourneren of ruilen. Wij willen u vragen hiervoor eerst een email te sturen naar [email protected], zodat wij u de specifieke instructies voor het retourneren kunnen bevestigen. Vermeld in de mail uw naam, bestelgegevens en rekeningnummer. 
Na ontvangst van de bevestigingsmail kunt u uw product voor zover redelijkerwijs mogelijk in originele staat en verpakking aan ons terugsturen.

Retourmaterialen altijd versturen naar:
CV-Compleet
Cuneraweg 200
3911 RS Rhenen

Waar moet ik rekening mee houden?
Producten die beschadigd, aantoonbare gebruikssporen hebben, of niet in voor zover redelijkerwijs mogelijk in originele verpakking retour gezonden worden, komen niet in aanmerking voor ruilen of restitutie. Uw product wordt door ons beoordeeld, alvorens wij het product retour nemen. Mochten wij het product niet retour kunnen nemen in verband met een negatieve beoordeling, stellen wij u hiervan zo spoedig mogelijk, maar uiterlijk binnen 14 dagen op de hoogte. Maatwerkartikelen of installaties kunnen niet retour genomen worden.

Hoe zit het met resitutie en retourkosten?
Nadat u uw product retour heeft gestuurd, storten wij zo spoedig mogelijk, maar binnen 30 dagen het volledige aankoopbedrag, inclusief verzendkosten voor de heenzending op uw rekening. Indien u het product wilt ruilen of een nieuwe bestelling wil doen kan Thermo-vloer het bedrag ook in mindering brengen op uw nieuwe bestelling. U draagt hierbij zelf de kosten en het risico van retourzending.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Manage cookies