1. icon-phone Contact
  2. Inloggen
Alle categorieën
  1. Vloerverwarming sets
  2. Vloerverwarming verdelers
  3. Vloerverwarmingsbuis
  4. Ondervloeren
  5. Droogbouw vloerverwarming
  6. Zoneregeling
  7. Legplan

Verzenden

Verzendinformatie

Na het plaatsen van uw bestelling bij Thermo-vloer ontvangt u een bevestigingsmail. Na ontvangst van de betaling laten wij de door uw bestelde artikelen bezorgen op het afleveradres.

Bezorging:
In Nederland worden onze producten rechtstreeks door de groothandel bij u tot aan de deur afgeleverd. Ook de Waddeneilanden zijn hierop geen uitzondering.  
Pakketdiensten verzorgen de bezorging in België en Duitsland. De bestelling wordt altijd geleverd op werkdagen tussen 07.00 uur en 17.00 uur. Het kan zijn dat uw bestelling in meerdere pakketten geleverd wordt. Bijvoorbeeld door een bestelling waarbij meerdere leveranciers betrokken zijn of een grote bestelling waarbij sommige producten wel en een enkele niet voorradig zijn. Bij het in ontvangst nemen van de bestelling dient u zich te kunnen legitimeren indien de bezorgdienst hier om vraagt. Het afhalen van pakketten op ons adres is ook mogelijk, na vooruitbetaling of bij contante betaling ter plaatse. Pinbetalingen zijn niet mogelijk. Voor het afhalen van een bestelling dient vooraf een afspraak te worden gemaakt.

Levertijden
Veel van onze artikelen zijn uit voorraad leverbaar en worden na ontvangst van betaling binnen 2 werkdagen geleverd. Als u voor 16 uur een bestelling plaatst, is deze veelal de volgende werkdag al in huis! Wanneer u besteld op vrijdag voor 16 uur zal deze op maandag worden geleverd, op zaterdag, of op feestdagen is de levertijd doorgaans 3 werkdagen. Indien de artikelen niet voorradig zijn worden de producten zo spoedig mogelijk, maar met een maximale levertermijn van 30 dagen geleverd. Indien dit het geval is wordt u hiervan altijd per mail op de hoogte gesteld. In deze email geven wij u een indicatie van de levertijd van de fabrikant. Thermo-vloer is niet aansprakelijk voor schade als gevolg van overschrijding van deze termijn. U heeft na deze termijn wel het recht om eventueel de overeenkomst zonder kosten te ontbinden. Klik hier voor meer informatie over uw herroepingsrecht.

Gratis levering vanaf €150,-
Bij bestellingen vanaf € 150,- worden geen verzendkosten in rekening gebracht (alleen in Nederland). Voor bestellingen onder dit bedrag in Nederland betaald u € 7,50 verzendkosten.
Voor bezorgen in het buitenland wordt een toeslag berekend afhankelijk van de bestelde artikelen, hiervoor vragen wij u vooraf van het bestellen een prijopgave voor aan te vragen via ons mail adres [email protected].

Niet thuis?
Indien u niet thuis bent kunt u uw pakketje ook bij één van uw buren laten bezorgen. De bezorger moet hier wel van op de hoogte gesteld worden. Mocht u niet thuis zijn op de bezorgdag dient u dit uiterlijk 24 uur voorafgaand aan ons door te geven. We kunnen dan met u een nieuwe afspraak maken. Bezorgkosten voor een tweede bezoek worden bij u in rekening gebracht.

Installeren op locatie
Uiteraard kunnen we alle producten die u aanschaft bij Thermo-vloer voor u laten installeren op locatie. Indien installatie gewenst is kunt u contact met ons opnemen voor een afspraak en een kostenindicatie.

100% fabriekgarantie!
Controleer na ontvangst uw product goed op eventuele fouten, kleurafwijkingen en maatvoering. Indien het product niet naar tevredenheid is verwijzen wij u naar onze garantieregeling en retourproces.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Manage cookies