1. icon-phone Contact
  2. Inloggen
Alle categorieën
  1. Vloerverwarming sets
  2. Vloerverwarming verdelers
  3. Vloerverwarmingsbuis
  4. Ondervloeren
  5. Droogbouw vloerverwarming
  6. Zoneregeling
  7. Legplan

Algemene voorwaarden


Algemeen
Onder "Thermo-vloer" wordt in deze algemene voorwaarden en elders op de site verstaan Thermo-vloer, gevestigd en kantoorhoudende te Achterberg, Nederland, en statutair gevestigd te Achterberg, op het adres: Domineesweg 68, 3911 WR in Rhenen, tel.nr: 0317 75 06 49, e-mailadres [email protected] Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. Thermo-vloer is ingeschreven in het Handelsregister Midden Nederland te Arnhem, KvK-nummer 85024147, BTW-nummer NL863475838B01.

Toepassing
Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle rechtsbetrekkingen, waarbij Thermo-vloer als leverancier van producten optreedt.

Aanbiedingen
Alle aanbiedingen van Thermo-vloer zijn vrijblijvend. Aanbiedingen geschieden onder voorbehoud van de beschikbaarheid van de producten. Thermo-vloer heeft het recht in plaats van het bestelde product een soortgelijk product te leveren dan wel de overeenkomst te ontbinden. Zetfouten blijven te allen tijde voorbehouden.

Overeenkomst
De koopovereenkomst tussen Thermo-vloer en koper is tot stand gekomen op het moment dat de orderbevestiging op het scherm wordt vertoond.

Levertijden
Bij keuze voor bestelling middels vooruitbetaling wordt een artikel, indien voorradig, binnen 2 werkdagen geleverd na ontvangst van de betaling. Thermo-vloer hanteert een maximale levertermijn van 60 dagen. Na de maximale levertijd van 60 dagen heeft u het recht de overeenkomst zonder nadere ingebrekestelling te ontbinden. Bovengenoemde levertijden gelden als indicatie en niet als fatale termijn. Thermo-vloer is nimmer aansprakelijk voor schade als gevolg van overschrijding van levertijden.

Verzending, factuur en betalingsmethoden
Bestellingen worden gratis thuis afgeleverd vanaf € 150,00 en worden rechtstreeks vanaf de groothandel bezorgd. (alleen in Nederland).
Voor leveringen buiten Nederland brengen wij extra verzendkosten in rekening, met een minimum van € 27,50 voor grotere leveringen zoals radiatoren wordt er een bedrag in rekening gebracht afhankelijk van de lengte en breedte van de levering, hiervoor adviseren wij u bij ons een prijsopgave aan te vragen.
Thermo-vloer bevestigt uw bestelling per e-mail op het door u opgegeven e-mail adres. In deze mail wordt aangegeven wat het totaalbedrag van de bestelling is.
Als u een factuur wenst wordt deze per e-mail  aan u toegezonden.
Alle prijzen zijn inclusief BTW.
BELANGRIJK: Indien u, om welke reden dan ook, wilt afzien van uw opdracht, dan dient u binnen 24 uur te reageren via e-mail of telefoon. Thermo-vloer gaat er van uit dat, wanneer u niet binnen deze termijn hebt gereageerd, de opdracht bindend is.
Er zijn 3 mogelijkheden van betaling:
1. Betaling middels iDeal
2. betaling middels Paypal
3. Vooruitbetaling op rekening ING nr. NL54INGB0675102170
4. Betaling middels Tikkie (product van ABN AMRO)
5. Achteraf betalen middels Afterpay
Bij bestellingen boven € 90,- worden geen verzend- en administratiekosten in rekening gebracht in Nederland. Bij bestellingen onder € 90,- worden er wel verzend- en administratiekosten in rekening gebracht. Dit bedraagt voor Nederland €  7,50

Bedenktijd
Na ontvangst van het product heeft de consument een bedenktijd van 7 werkdagen om zonder opgave van redenen de overeenkomst te ontbinden en het product te retourneren. Daarbij draagt de consument zelf de kosten van retourzending, met uitzondering van een terecht beroep op de "niet goed-geld terug" regeling. Speciaal voor u bestelde materialen worden niet retour genomen. Radiatoren kunnen alleen retour worden genomen als deze nog in een niet geopende originele verpakking zittenDe Radson E-Flow met linkse aansluiting worden speciaal voor u besteld en kunnen niet worden geannuleerd, geruild of retour worden genomen.
Thermo-vloer zal in geval van ontbinding, binnen 30 dagen na de ontvangstdatum van de retourzending de betaalde bedragen terugbetalen met uitzondering van de verzend- en administratiekosten. Indien het artikel niet aan uw verwachtingen voldoet, dan kan het, indien in niet-geopende verpakking en ongebruikt, binnen 2 weken worden teruggestuurd. De consument ontvangt dan het geld terug met uitzondering van de verzendkosten, of Thermo-vloer brengt het bedrag in mindering op uw volgende bestelling. Daarbij draagt de consument zelf de kosten van retourzending.
Materialen welke door u verkeerd zijn besteld of niet gebruikt worden, kunnen wij in overleg retour nemen, de verzendkosten of transportkosten voor heen en retour zendingen zijn voor uw rekening. 
Gegevensbeheer en privacy
Thermo-vloer behandelt uw gegevens met zorg. Dit betekent dat Thermo-vloer uw informatie nooit aan derden ter beschikking zal stellen. Thermo-vloer verzoekt u uw telefoonnummer en e-mail adres in te vullen, zodat we, indien nodig, contact met u kunnen opnemen. De wettelijke voorschriften met betrekking tot de bescherming van persoonsgegevens, zoals vastgelegd in de Wet Persoonsregistraties/ de Wet Bescherming Persoonsgegevens, worden door Thermo-vloer nageleefd. Klanten hebben altijd de mogelijkheid hun eigen gegevens in te zien, te wijzigen of te verwijderen. Dit is mogelijk door een email naar [email protected] Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. te sturen met als titel: "Opvraag adres gegevens" of "Verwijder adres gegevens". Dit is alleen mogelijk met het reeds eerder gebruikte email adres dan wel middels een schriftelijk ondertekend verzoek vergezeld van een kopie van een geldig legitimatiebewijs. Thermo-vloer zal de door de klant verstrekte gegevens opnemen in een bestand. Deze gegevens zullen worden gebruikt voor de uitvoering van de bestelling. Uw gegevens worden door Thermo-vloer vastgelegd in een geautomatiseerd systeem.

Garantie, niet-goed geld terug en klachten
Uiteraard neemt Thermo-vloer elke voorzorg in acht om uw bestelling zo correct mogelijk af te handelen. U hebt de verplichting om bij aflevering te onderzoeken of de producten aan de overeenkomst beantwoorden. Indien dit niet het geval is, dient u Thermo-vloer daarvan zo spoedig mogelijk en in ieder geval binnen 7 werkdagen na de aflevering, schriftelijk en onderbouwd kennis te geven. Indien is aangetoond dat de producten niet aan de overeenkomst beantwoorden, hebt u de keuze de betreffende producten tegen retournering daarvan te laten vervangen door nieuwe producten dan wel de factuurwaarde daarvan gerestitueerd te krijgen. Reclamering ter zake van gebreken in de producten dient schriftelijk of per email ( [email protected] Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. ) zo spoedig mogelijk te geschieden doch uiterlijk binnen 7 werkdagen na ontvangst op het afleveradres of - bij niet zichtbare gebreken - binnen 14 dagen. Vorderingen en verweren, gegrond op feiten die de stelling zouden kunnen rechtvaardigen, dat het afgeleverde product niet aan de overeenkomst beantwoordt, verjaren na verloop van twee jaar na ontvangst op het afleveradres. Thermo-vloer stelt een prettige relatie met onze klanten op prijs, en doet haar best om u zo goed mogelijk te bedienen. Hebt u desondanks klachten, maak deze dan kenbaar. Dit kan via e-mail ( [email protected] Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. ) of schriftelijk per post. We zoeken dan gezamenlijk een oplossing.
Door een bestelling te plaatsen, verklaart u zich akkoord met deze algemene voorwaarden.
Thermo-vloer kan niet aansprakelijk gesteld worden voor afwijkingen in prijzen, afbeeldingen en teksten.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Manage cookies