1. icon-phone Contact
 2. Inloggen
Alle categorieën
 1. Vloerverwarming sets
 2. Vloerverwarming verdelers
 3. Vloerverwarmingsbuis
 4. Ondervloeren
 5. Droogbouw vloerverwarming
 6. Zoneregeling
 7. Legplan

Vloerverwarming verdeler 1 groep kopen?

Op zoek naar een vloerverwarming verdeler met 1 groep? Deze specifieke verdelers zijn ontworpen om de warmte gelijkmatig en precies te distribueren, waarbij ze zich richten op één enkele zone voor een optimale temperatuurregeling. Of je nu een kleine ruimte wilt voorzien van vloerverwarming of een bestaand systeem wilt uitbreiden: onze 1-groeps verdelers zijn de perfecte keuze voor eenvoudige installatie, efficiënt energiegebruik en betrouwbare prestaties!

Lees meer
 • Gratis verzending vanaf €150
 • 100%fabrieksgarantie
 • Veilig achteraf betalen
 • Voor 16:00 besteld morgen in huis
Filter
 • Type warmtebron
  Ben je in het bezit van een CV ketel, warmtepomp of stadsverwarming? Selecteer jouw warmtebron, zodat je de bijpassende vloerverwarmingssets te zien krijgt.
  Heb je momenteel nog een CV ketel, maar ben je van plan om over te gaan naar een waterpomp? Contact ons! Wij zullen je helpen om de juiste set samen te stellen.
 • Type onderplaat
  De handigste en meest gekozen manier is het laten infrezen van de vloerverwarmingsbuizen in de bestaande dekvloer. Is dit niet mogelijk en zijn er matten of noppenplaten nodig? Selecteer het juiste vakje.
 • Soort verdeler
  Om het water in de vloerverwarmingsbuizen met een constante temperatuur te verdelen, heb je een vloerverwarmingsverdeler nodig. Zo wordt het water gelijkmatig rond gepompt door het systeem.
  Wij bieden veel verschillende soorten verdelers aan. Weet je al welke jij wilt? Selecteer dan jouw keuze.
 • Hoeveel groepen?
  Het aantal groepen heeft te maken met de manier waarop de vloerverwarming aangelegd wordt in de ruimte. Een vloerverwarmingsgroep mag maximaal 100 meter zijn.

  Hoe bepaal je het aantal groepen? Bij een CV ketel en stadsverwarming adviseren wij om niet meer dan 12 m2 vloerverwarming per groep te leggen. Bij een warmtepomp adviseren wij om niet meer dan 9 m2 per groep te leggen.
 • Afmetingen
  Je gebruikt per m2 vloer een vloerverwarmingsbuis van 10 meter. De afstand tussen de buizen is 10 cm bij een hoofdverwarming. Bij een bijverwarming is de afstand 15 cm en gebruikt je 8 meter vloerverwarmingsbuis per m2 vloer.
 • Wat is de prijs?
Robot Pro stalen verdeler 1 groep incl. pomp

-Robot Pro stalen verdeler

-Aansluiting voor 1 groep

-Inclusief Wilo energiezuinige pomp

380,17ex btw

460,-incl btw

Levertijd: 1 tot 3 werkdagen

Vloerverwarming set voor stadsverwarming met VTE Slim verdeler voor infrezen - 1 groep

- Geschikt voor 8-12 m2

-1 rollen vloerverwarmingsbuis - 16x2 á 120 meter

-Geschikt om in te frezen

322,31ex btw

390,-incl btw

Levertijd: 1 tot 3 werkdagen

Top-Flow stalen verdeler 1 groep incl. energiezuinige pomp

-Top-Flow verdeler

-Aansluiting voor 1 groep

-Inclusief energiezuinige pomp

380,17ex btw

460,-incl btw

Levertijd: 1 tot 3 werkdagen

Vloerverwarming set voor stadsverwarming met ThermoVloer verdeler inclusief noppenplaat - 1 groep

- Geschikt tot 12 m2

-1 rollen vloerverwarmingsbuis - 16x2 mm

-Inclusief noppenplaat en randisolatie

433,88ex btw

525,-incl btw

Levertijd: 1 tot 3 werkdagen

Vloerverwarming set voor Stadsverwarming met ThermoVloer verdeler voor infrezen - 1 groep

- Geschikt tot 12 m2

-1 rol vloerverwarmingsbuis - 16x2 á 120 meter

-Geschikt om in te frezen

322,31ex btw

390,-incl btw

Levertijd: 1 tot 3 werkdagen

Vloerverwarming set voor stadsverwarming met VTE Slim verdeler inclusief noppenplaat - 1 groep

- Geschikt tot 12 m2

-1 rol vloerverwarmingsbuis - 16x2 mm

-Inclusief noppenplaat en randisolatie

433,88ex btw

525,-incl btw

Levertijd: 1 tot 3 werkdagen

4.5 4 reviews

04 Januari 2023

Gepost door: Mathijs

Het bestellen van de producten gaat heel gemakkelijk, je word goed en duidelijk geïnformeerd op de website. De bestelling word netjes op tijd geleverd, en de aftersales is ook heel goed!!

15 december 2022

Gepost door: A.J. Lock

Vraag gesteld en snel antwoord gekregen. Bestelling was ook snel geregeld en bezorgd

18 november 2022

Gepost door: H. Bellingwolde

bestelling werd persoonlijk gebracht en kreeg ook advies i.vm. montage en de nog voor mij ontbrekende onderdelen. prima geregeld

13 september 2022

Gepost door: Colin

Spullen werden snel en vriendelijk geleverd tegen een goede prijs

Vloerverwarming verdeler 1 groep kopen?

Wat is een vloerverwarming verdeler met 1 groep?

Een vloerverwarming verdeler met 1 groep, beschikbaar bij Thermovloer.nl, is een essentieel component voor het efficiënt reguleren van de temperatuur in een enkele zone of kamer van je huis. Dit type verdeler is specifiek ontworpen om de warmtetoevoer naar één afgebakende ruimte te beheren, waardoor het een ideale oplossing is voor kleinere ruimtes of voor het toevoegen van vloerverwarming aan een specifieke kamer zonder het gehele systeem te hoeven aanpassen. De 1-groeps verdeler regelt nauwkeurig de hoeveelheid warm water die door de vloerverwarmingsbuizen stroomt, waardoor een optimale en efficiënte verwarming van de desbetreffende ruimte wordt gewaarborgd.

 

Verschillende soorten verdelers vloerverwarming 1 groep

Binnen ons aanbod op Thermovloer.nl vind je verschillende soorten verdelers voor vloerverwarming met 1 groep, elk met unieke eigenschappen om aan diverse installatiebehoeften te voldoen:

 • Kunststof verdelers: Staan bekend om hun lichtgewicht ontwerp en corrosiebestendigheid, wat ze een duurzame en onderhoudsvriendelijke keuze maakt voor veel huishoudens. Ze zijn bijzonder geschikt voor systemen die zowel verwarmen als koelen, dankzij hun uitstekende weerstand tegen condensatie.
 • Stalen verdelers: Bieden een robuuste oplossing met een hoge warmtegeleiding, ideaal voor omgevingen die vragen om een stabiele en efficiënte warmteverdeling. Stalen verdelers zijn vaak de voorkeur voor hun lange levensduur en de mogelijkheid om hogere drukken te weerstaan, wat ze een betrouwbare keuze maakt voor een breed scala aan vloerverwarmingssystemen.

 

Installatie van jouw 1-groeps vloerverwarming verdeler

Ongeacht of je kiest voor een kunststof of stalen verdeler, de installatie begint met de zorgvuldige planning van de locatie en de route van de vloerverwarmingsbuizen. De verdeler wordt strategisch geplaatst om optimale prestaties en gemakkelijke toegang voor toekomstig onderhoud te garanderen. Vervolgens worden de vloerverwarmingsbuizen nauwkeurig geïnstalleerd en aangesloten op de verdeler, waarbij elke verbinding zorgvuldig wordt gecontroleerd op lekdichtheid. Na de installatie voeren we een grondige test uit om te verzekeren dat het systeem correct functioneert en de gewenste temperatuur in de desbetreffende ruimte kan leveren.

 

Vloerverwarming verdeler 1 groep kopen bij Thermovloer.nl!

Wanneer je klaar bent om de stap te zetten naar een efficiënte en comfortabele verwarmingsoplossing voor een specifieke ruimte in je huis, is de aankoop van een vloerverwarming verdeler met 1 groep bij Thermovloer.nl de ideale keuze. Bij ons vind je niet alleen producten van topmerken als Thermrad & Top-Flow, maar ook een team van ervaren professionals die klaarstaan om je te begeleiden bij elke stap. Van advies en aankoop tot installatie en onderhoud, Thermovloer.nl zorgt voor een naadloze ervaring en optimale resultaten. Bestel vandaag nog!

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Manage cookies