1. icon-phone Contact
 2. Inloggen
Alle categorieën
 1. Vloerverwarming sets
 2. Vloerverwarming verdelers
 3. Vloerverwarmingsbuis
 4. Ondervloeren
 5. Droogbouw vloerverwarming
 6. Zoneregeling
 7. Legplan

Verdeler vloerverwarming 3-groeps kopen?

Als je overweegt om vloerverwarming aan te leggen in je woning of bedrijfspand, is het essentieel om de juiste verdelers te kiezen die aan je specifieke behoeften voldoen. Bij Thermovloer.nl bieden we een uitgebreid assortiment vloerverwarmingsverdelers met 3 groepen, die een efficiënte en nauwkeurige regeling van de warmte mogelijk maken voor systemen met drie groepen. Of je nu een nieuwe installatie opzet of een bestaand systeem uitbreidt, onze verdelers zijn ontworpen om optimale prestaties te leveren en tegelijkertijd te voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen!

Lees meer
 • Gratis verzending vanaf €150
 • 100%fabrieksgarantie
 • Veilig achteraf betalen
 • Voor 16:00 besteld morgen in huis
Filter

4.5 4 reviews

04 Januari 2023

Gepost door: Mathijs

Het bestellen van de producten gaat heel gemakkelijk, je word goed en duidelijk geïnformeerd op de website. De bestelling word netjes op tijd geleverd, en de aftersales is ook heel goed!!

15 december 2022

Gepost door: A.J. Lock

Vraag gesteld en snel antwoord gekregen. Bestelling was ook snel geregeld en bezorgd

18 november 2022

Gepost door: H. Bellingwolde

bestelling werd persoonlijk gebracht en kreeg ook advies i.vm. montage en de nog voor mij ontbrekende onderdelen. prima geregeld

13 september 2022

Gepost door: Colin

Spullen werden snel en vriendelijk geleverd tegen een goede prijs

Verdeler vloerverwarming 3-groeps kopen?

Hoe werkt een verdeler vloerverwarming 3-groeps?

Een verdeler voor vloerverwarming met 3 groepen is een essentieel onderdeel van je vloerverwarmingssysteem. Het hoofddoel van de verdeler is om het warme water gelijkmatig te verdelen over de drie verschillende circuits in je vloerverwarmingssysteem. Elk circuit, ook wel een groep genoemd, voorziet een bepaald deel van je woning van warmte. De verdeler ontvangt het warme water van de warmtebron, zoals een cv-ketel of warmtepomp, en verdeelt het over de verschillende groepen via afzonderlijke regelkleppen. Deze regelkleppen worden aangestuurd door thermostatische regelaars die de watertoevoer naar elke groep regelen op basis van de ingestelde temperatuur in de desbetreffende ruimte. Op deze manier zorgt de verdeler ervoor dat elke ruimte in je huis comfortabel en efficiënt wordt verwarmd!

 

Kiezen voor een 3-groeps verdeler met pomp of zonder pomp?

Bij het kiezen van een 3-groeps verdeler voor je vloerverwarming sta je voor een beslissing: ga je voor een model met een ingebouwde pomp of zonder pomp? Deze keuze hangt af van verschillende factoren en vereisten voor je vloerverwarmingssysteem:

 • Verdeler met pomp: Ideaal voor systemen die zijn aangesloten op een centrale warmtebron, zoals een cv-ketel. De pomp zorgt voor een effectieve circulatie van warm water door het systeem, wat vooral nodig is voor grotere systemen of huizen met meerdere verdiepingen.
 • Verdeler zonder pomp: Geschikt voor systemen die zijn aangesloten op warmtebronnen met lage temperaturen, zoals warmtepompen. Het maken van de juiste keuze hangt dus af van jouw specifieke situatie en behoeften.

 

Verschillende soorten verdelers vloerverwarming 3-groeps

Bij Thermovloer.nl hebben we een diverse selectie van vloerverwarmingsverdelers met 3 groepen, vervaardigd uit hoogwaardig staal en duurzaam kunststof. Beide materialen bieden unieke voordelen die aansluiten bij verschillende behoeften en voorkeuren. Stalen verdelers staan bekend om hun robuustheid en lange levensduur, terwijl kunststof verdelers uitblinken in corrosiebestendigheid en eenvoudige installatie. Welke variant je ook kiest, bij Thermovloer.nl ben je verzekerd van kwaliteit en betrouwbaarheid voor jouw vloerverwarmingsproject met 3 groepen!

 

3-groeps vloerverwarming verdeler kopen bij Thermovloer.nl!

Bij Thermovloer.nl ben je aan het juiste adres voor hoogwaardige vloerverwarming systemen en accessoires, waaronder ook de Verdeler vloerverwarming 3-groeps. Met ons uitgebreide assortiment, deskundig advies en professionele service bieden we alles wat je nodig hebt om jouw vloerverwarmingssysteem optimaal te laten functioneren. Bovendien profiteer je bij ons van snelle levering, uitstekende garantievoorwaarden en een klantgerichte benadering. Kies voor Thermovloer.nl en geniet van maximaal comfort in huis!

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Manage cookies