1. icon-phone Contact
 2. Inloggen
Alle categorieën
 1. Vloerverwarming sets
 2. Vloerverwarming verdelers
 3. Vloerverwarmingsbuis
 4. Ondervloeren
 5. Droogbouw vloerverwarming
 6. Zoneregeling
 7. Legplan

Watts zoneregeling 24 volt bedraad

Watts zoneregeling 24 volt bedraad kopen

Bij Thermovloer kun jij alles vinden voor een bedrade Watts zoneregeling. Met de zoneregeling systemen van Watts kun jij iedere kamer of zone in huis aansturen en zelf bepalen wat de temperatuur is. Dit is heel gemakkelijk te regelen met de kamerthermostaat. Bovendien zijn er diverse componenten verkrijgbaar, zoals een thermische klep, industrie transformator module, aansluitbox of uitbreidingsmodule. Bestellen van de gewenste Watts producten is heel eenvoudig bij Thermovloer. Wij zorgen voor een snelle verzending en bieden goede garanties. Zo kun jij snel genieten van het comfort en de efficiëntie van de Watts zoneregeling in jouw huis.

Lees meer
 • Gratis verzending vanaf €150
 • 100%fabrieksgarantie
 • Veilig achteraf betalen
 • Voor 16:00 besteld morgen in huis
Filter

4.5 4 reviews

04 Januari 2023

Gepost door: Mathijs

Het bestellen van de producten gaat heel gemakkelijk, je word goed en duidelijk geïnformeerd op de website. De bestelling word netjes op tijd geleverd, en de aftersales is ook heel goed!!

15 december 2022

Gepost door: A.J. Lock

Vraag gesteld en snel antwoord gekregen. Bestelling was ook snel geregeld en bezorgd

18 november 2022

Gepost door: H. Bellingwolde

bestelling werd persoonlijk gebracht en kreeg ook advies i.vm. montage en de nog voor mij ontbrekende onderdelen. prima geregeld

13 september 2022

Gepost door: Colin

Spullen werden snel en vriendelijk geleverd tegen een goede prijs

Watts zoneregeling 24 volt bedraad

Wat is een zoneregeling?

Een zoneregeling 24 volt bedraad van Watts is een systeem waarmee je de temperatuur in verschillende zones of kamers in je huis afzonderlijk kunt regelen. Dit systeem werkt op basis van bedrading en wordt vaak toegepast in combinatie met vloerverwarmingssystemen. Met een zoneregeling 24 volt bedraad van Watts kun je de temperatuur van elke zone of kamer afzonderlijk regelen, waardoor je energie kunt besparen en het comfort in huis kunt verbeteren. Door de bedrading wordt het signaal van de thermostaten en regelunit snel en betrouwbaar overgebracht naar de verdelers die het water of de elektriciteit naar de verschillende zones sturen. Dit zorgt voor een nauwkeurige en efficiënte regeling van de temperatuur in jouw huis.

Wat zijn de voordelen van de Watts zoneregeling bedraad 24 volt

De Watts 24 Volt bedrade zoneregeling biedt verschillende voordelen ten opzichte van andere zoneregelingen:

 • Efficiënt energiegebruik: Met de Watts 24 Volt bedraad zoneregeling kun je de temperatuur van elke zone afzonderlijk regelen. Dit betekent dat je de temperatuur in kamers die je niet gebruikt lager kunt instellen, waardoor je energie bespaart. Bovendien kun je de temperatuur van de verschillende zones zo instellen dat je altijd een comfortabel binnenklimaat hebt.
 • Eenvoudige bediening: De Watts 24 Volt bedrade zoneregeling is eenvoudig te bedienen. Je kunt de temperatuur van elke zone eenvoudig instellen met behulp van de thermostaat. Bovendien kun je de zoneregeling op afstand bedienen met behulp van een app op je smartphone of tablet.
 • Geschikt voor verschillende soorten vloerverwarming: De Watts 24 Volt bedrade zoneregeling is geschikt voor verschillende soorten vloerverwarmingssystemen, waaronder elektrische vloerverwarming en watergedragen vloerverwarming. Dit betekent dat je de zoneregeling kunt gebruiken in combinatie met de vloerverwarming die je al hebt.
 • Eenvoudige installatie: De Watts 24 Volt bedrade zoneregeling is eenvoudig te installeren. Het systeem wordt bedraad aangesloten op de vloerverwarming en de thermostaten worden geplaatst op de gewenste locaties. Dit betekent dat je de zoneregeling snel en eenvoudig kunt installeren.

Installatie van de Watts 24 Volt bedrade zoneregeling

Als je de Watts 24 Volt bedrade zoneregeling wilt installeren, kun je dit zelf doen als je handig bent. Het systeem is eenvoudig te installeren en wordt bedraad aangesloten op je vloerverwarmingssysteem. Als je niet zeker bent van je installatievaardigheden, is het verstandig om een professional in te schakelen.

Plaats een bestelling

Heb je de producten gevonden die aan jouw wensen voldoen? Plaat dan eenvoudig een bestelling via onze webshop. We streven ernaar om jouw bestelling zo snel mogelijk te verzenden. Bekijk op deze pagina ons complete aanbod zoneregeling. In ons aanbod vind je namelijk ook Watts zoneregeling draadloos, Honeywell zoneregeling draadloos en Honeywell zoneregeling 24 volt bedraad. Kies wat jij nodig hebt en bestel het direct. Heb je een vraag? Neem gerust contact met ons op, wij helpen je graag. Bel ons via 0317 75 06 49 of stuur ons een mail via [email protected]

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »